Kultúra

Folytatást kap a Legenda vagyok

ANDREW ROSS / AFP
ANDREW ROSS / AFP

Folytatás készül a Will Smith főszereplésével készült, 2007-es Legenda vagyok című filmhez, mely alternatív befejezést ad az eredeti filmnek.

Akiva Goldsman producer és forgatókönyvíró a Deadline-nak beszélt a Will Smith és Michael B. Jordan főszereplésével készülő új filmről, és elmondta, hogy a folytatás „néhány évtizeddel később játszódik majd, mint az első.”

Megszállottja vagyok a The Last of Usnak, ahol a világot az apokalipszis után látjuk, de húsz-harminc év elteltével.  Látod, ahogy a Föld visszaszerzi a világot, és van valami gyönyörű abban a kérdésben, hogy ha az ember már nem elsődleges bérlő többé a Földön, mi történik? Ez New Yorkban különösen látványos lesz

– mondta Goldsman, aki a folytatásról ennyit mondott:

Visszanyúlunk az eredeti Matheson-könyvhöz, és az alternatív befejezéshez, szemben az eredeti filmben megjelent befejezéssel. Matheson arról beszélt, hogy az ember mint uralkodó faj ideje a bolygón véget ért. Ez egy igazán érdekes dolog, amit ki fogunk bontani. Kicsit hűségesebbek leszünk az eredeti szöveghez.

Az eredeti film Richard Matheson 1954-es, azonos című regénye alapján készült, és egy alternatív befejezés is szerepel a film kétlemezes, speciális DVD-kiadásban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik