Kultúra

Megújul a Balaton Sound, egy rakás új fellépőt jelentettek be a szervezők

Bodnár Boglárka / MTI
Bodnár Boglárka / MTI
Más zenei irányzatok felé is nyitnak.

2023-ban új időszámítás kezdődik a Balaton Sound életében – írják a szervezők az Index által szemlézett közleményükben. Eszerint kifejezett törekvésük, hogy az EDM-sztárok mellett „az underground szcéna, a hömpölygő technó és az elektronikus zene számos egyéb műfajának legjobbjait is felsorakoztassák Zamárdiban”. De az ígéretek szerint nemcsak a zenei kínálatban, hanem a helyszínek és a napközbeni programok terén is tapasztalható lesz idén a megújulás.

Emellett több tucat új fellépőt is bejelentettek a szervezők, a Nagyszínpadra érkezik például Tiësto, de Blasterjaxx és Regard is a helyet kap majd a műsorban. Íme az eddig bejelentett fellépők teljes listája, benne az alternatív elektronikus zene képviselőivel:

Nagyszínpadosok: Armin Van Buuren, Blasterjaxx, Dimitri Vegas &, Like Mike, Don Diablo, Goodboys, Hardwell, Justus, KSHMR, Kungs, Ofenbach, Regard, Tiësto, Vini Vici, Yves V.

A Nagyszínpad Afterparty-felelősei: Alle Farben, Joel Corry, Riton

A B my Lake-helyszínek underground dj-i: Adam Beyer, Agents of Time, Amémé, Anfisa Letyago, Anna, Argy, Artbat, Carl Cox, Charlie Sparks b2b Parfait, Charlotte de Witte, Cera Khin, Clara Cuvé, Coeus, Dubfire, Enrico Sangiuliano, Fred Lenix, Gioli & Assia Live, Indira Paganotto, Joris Voorn, Joseph Capriati, Layla Benitez, Pan-Pot, Parfait, Philipp Straub, Sam Paganini, Satori Live, Sebastian Leger, Tinlicker Live.

Jön a Masquerade, azaz Claptone, Ferreck Dawn, valamint meglepetésvendégeik. Bemutatkozik a Rave Culture: Axmo, Dubvision, Olly James, W&W, Will Sparks. Itt lesz a Q-Dance csapata: RAN-D, Rebellion, Sefa, Sound Rush, Sub Zero Project, TNT, Villain. Illetve a Soundra érkezik majd a Next Level: Dimension Dj set, Matroda, Sullivan King és Tchami.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik