Kultúra

Arnold Schwarzenegger elütött egy biciklist

Patrick T. Fallon / AFP
Patrick T. Fallon / AFP

Arnold Schwarzenegger autóbalesetet szenvedett vasárnap reggel Los Angelesben. A TMZ szerint a 75 éves színész a városban autózott, amikor egy kerékpáros hirtelen a sávjába kanyarodott és érintkezett az autójával, mielőtt még esélye lett volna lelassítani.

A balesetet három szemtanú is megerősítette, Schwarzenegger pedig beszélt egy csapat rendőrrel, akik további részleteket kértek a balesettel kapcsolatban. Az elsősegélynyújtók ezt követően kórházba szállították a kerékpárost, ahol könnyebb sérülésekkel látták el. A média arról számolt be, hogy az illető állapota stabil, és várhatóan fel fog épülni. Úgy tűnik, a színész nem hibás az incidensben – mondták a TMZ-nek rendőri források. A balesetet követően a színész a kerékpárt egy helyi kerékpárboltba vitte javításra.

A baleset ügyében vizsgálat indult, bár állítólag megállapították, hogy Kalifornia egykori kormányzója nem tehetett volna semmit azért, hogy elkerülje az ütközést. Schwarzenegger tavaly januárban is részese volt egy balesetnek Brentwood városrészben, akkor négy autó ütközött össze, és egy sérültet szállítottak kórházba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik