Kultúra

Pamela Anderson szerint Kid Rock dührohamot kapott a Borat premierjén

Amanda Edwards / Getty Images / AFP
Amanda Edwards / Getty Images / AFP
Nem mondta el neki, hogy szerepel a filmben, de rosszul sült el a meglepetés.

Nemrég jelent meg Pamela Anderson memoárja, a Love, Pamela, és ebben felidézi azt a 2006-os estét is, amikor akkori élettársával, Kid Rockkal elmentek a Borat vetítésére, amelyen ott volt Steven Spielberg és más szórakoztatóipari nagyságok is. Sacha Baron Cohen provokatív vígjátékában a kazahsztáni címszereplő az Egyesült Államokba utazik, hogy dokumentálja az amerikai kultúrát, a Baywatch-csal találkozva pedig Pamela Anderson megszállottjává válik, akit egy könyvbemutatón meg is próbál elrabolni. Anderson azonban nem árulta el Kid Rocknak , hogy feltűnik a filmben, mert meglepetésnek szánta (a zenész polgári neve Robert James Ritchie, így Anderson Bobnak nevezi a könyvben).

Elfeledkeztem arról a részről a filmben, ami a szexvideóval viccel. Bob kiviharzott, kurvának és még rosszabbaknak nevezett. Kínosan érezte magát, és nem gondolta végig, mit csinál. Követtem Bobot az autójához, de ő elhajtott, ott hagyva engem egyedül. Visszafordultam és bocsánatot kértem, majd megkérdeztem, haza tud-e vinni valaki. Hazaérve Bob épp egy falon függő fotót vert szét. Azt mondta, hogy nem bírja, hogy minden reggel rám és David LaChapelle-re kell ébrednie. A fotón viszont nem én és David szerepeltünk, hanem Marilyn Monroe és Bret Stern

írja Anderson a könyvben, amelynek megjelenése a róla szóló Netflixes dokumentumfilmhez, a Pamela közelről-höz lett időzítve.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik