Kultúra

Február 14-én indul Magyarországon a SkyShowtime

Jakub Porzycki / NurPhoto / Getty Images
Jakub Porzycki / NurPhoto / Getty Images
Újabb streaming-szolgáltató lép be a kelet-európai piacra.

Nyolc orzágban, köztük Magyarországon is elindul a SkyShowtime, aminek számtalan sorozata és filmje február 14-től lesz elérhető – olvasható a szolgáltató által szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményben.

Az előfizetők a Universal Pictures és a Paramount Pictures legújabb mozifilmjei mellett a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME®, a Sky Studios és a Peacock új és exkluzív sorozataihoz, gyermek- és családi tartalmaihoz is hozzáférhetnek majd, de saját gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és önálló, egyedi adásokat is kínálnak majd.

A vállalat nemrégiben jelentette be, hogy huszonegy saját gyártású sorozatot vásárolt meg az HBO Maxtól Európában, beleértve olyan vadonatúj sorozatokat is, amelyek 2023-ban debütálnak majd SkyShowtime Originals néven.

A SkyShowtime több ezer órányi minőségi szórakozást nyújt a család minden tagja számára, az indulástól kezdve pedig olyan filmek  lesznek majd láthatók, mint az Ambulance, a Downton Abbey: A New Era, a Jerry and Marge Go Large, a Jurassic World Dominion, a Ray Donovan: The Movie, a The Bad Guys, a The Northman, valamint a Top Gun: Maverick.

A sorozatok terén is hosszú listára lehet majd számítani, hiszen az 1883 mellett jön az 1923, az American Gigolo, a Halo, az Esküdt ellenségek 21. évada, a Let The Right One In, a Pitch Perfect: Bumper In Berlin, a Star Trek: Strange New Worlds, a Souls, a The Calling, a Vampire Academy, illetve a Yellowstone.

A következő hónapokban a SkyShowtime-ra érkező nagyszabású új filmek és sorozatok közül a legjobban vártak között nézhetők majd: az A Town Called Malice, a Belfast, a Drift – Partners In Crime, a Lioness, a Nope, a Minions: The Rise of Gru, vagy épp a Smile.

A közép- és kelet-európai előfizetők is megtekinthetik a SkyShowtime Originals két első, 2023-ban induló sorozatát: a cseh The Winner és a lengyel Warszawianka című alkotásokat, de A besúgó című magyar sorozat is ebben a szolgáltatásban lesz elérhető.

A SkyShowtime a www.skyshowtime.com weboldalon, valamint a SkyShowtime alkalmazáson keresztül Apple iOS, tvOS, Android eszközökön, továbbá Android, Google és LG-tévéken is elérhető lesz,

mindössze 1999 forintos havidíjért cserébe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik