Kultúra

Leszedték a sebeket Jeremy Renner arcáról sorozatának plakátján

Paramount+
Paramount+

A Paramount+ megváltoztatta a Mayor of Kingstown című sorozatuk plakátját, nehogy megbántsanak vele valakit: a sorozat főszereplője ugyanis Jeremy Renner, aki nemrég súlyos hókotró-balesetet szenvedett, így jobbnak látták leszedni Renner véres sebeit a plakátról. Cikkünk borítóképén látható az eredeti (jobb oldalon) és az új plakát is (bal oldalon).

A változást kiszúró Hollywood Reporter beszélt a sorozat egyik ötletgazdájával, Hugh Dillonnal, aki egyetértett a csatorna döntésével, mondván „mindenki érzékeny Jeremyre” a baleset után. A sorozat alkotói szerint „a legveszélyesebb sorozat a tévében”, és ennek érzékeltetésére az eredeti plakáton több véres seb borítja a főhős arcát. Az újon viszont már csak a kissé nyúzott, elszánt arc maradt.

A sorozatot magát nem veszélyeztette Renner balesete, a színész ugyanis ekkorra már felvette jeleneteit. A sorozat második évada január 15-én debütált a Paramount+-on, az alkotók pedig már a harmadikat tervezgetik. Jeremy Renner január 1-jén sérült meg, amikor saját hókotrója elszabadult és elgázolta őt. Intenzív osztályon kezelték, ám azóta annyival jobban lett, hogy tegnap hazaengedték a kórházból, így alakítását már otthon, családjával nézte, amint erről a Twitteren be is számolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik