Kultúra

Pornós nyögések szóltak a BBC élő adásában

Aaron Chown / POOL / AFP
Aaron Chown / POOL / AFP

Félreérthetetlen nyögések zavarták meg a kedd esti Wolverhampton Wanderers és a Liverpool FA-kupa-mérkőzés tévéközvetítését a BBC One csatornán: egy pornófilm hangjai szűrődtek be az adásba – számol be a Deadline.

A meccs még nem kezdődött el, azonban már tartott az azt felvezető élő műsor, a stúdióban Gary Lineker, Paul Ince és Danny Murphy beszélgettek, amikor a nyögések hangja betöltötte a stúdiót. Lineker azt mondta a nézőknek, hogy nem tudják, honnan származnak a hangok, és hogy szerinte valószínűleg valakinek a telefonjára küldtek valamit, hogy megtréfálják.

A nyögések először nem tartottak soká, ám rövid szünet után újraindultak, és majd’ tíz percen keresztül betöltötték a stúdiót, ahonnan el sem tudtak kapcsolni az adást készítők, hisz még nem kezdődött el a mérkőzés. A meccs alatt azonban megtalálták a választ a rejtélyre: egy régi típusú mobiltelefont találtak a díszletre ragasztószalagozva. Erről Lineker fotót is posztolt a Twitterre, szórakoztató szabotázsnak nevezve a történteket.

A BBC közleményben kért elnézést, és megígérték, hogy kivizsgálják a történteket, ám erre nem volt szükség végül, ugyanis a Jarvo69 nevű youtuber (polgári nevén Daniel Jarvis) a Twitteren leplezte le magát: Twitterre posztolt videójában a díszletben sétál, majd Youtube-csatornáján élőben közvetítette, amint felhívja az ominózus készüléket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik