Kultúra

Pamela Anderson soha nem nézte meg hírhedt, kiszivárgott szexvideóját

Paul Zinken / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP
Paul Zinken / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

Pamela Anderson állítása szerint soha nem nézte meg az akkori férjével, Tommy Lee-vel készült, ellopott és kiszivárogtatott hírhedt házi szexvideót. Erről a CBS-nek adott interjúban mesélt a színésznő.

Lopott, személyes tulajdon volt, két őrült, pucér, szerelmes emberről. Mármint mi folyamatosan meztelenek voltunk, és rengeteget filmeztük egymást és hülyéskedtünk, de azok a felvételek soha nem azért készültek, hogy azokat bárki más láthassa. Én sem láttam mind a mai napig. Nagyon fájdalmas volt

– fogalmazott a történtekről.

https://twitter.com/CBSSunday/status/1613611925555773459

Anderson arról is beszélt, hogy fiai segítették át a kálvárián. Az EW egy forrása emellett elmondta: nem csak a hírhedt videót nem hajlandó megnézni a színésznő, de az arról készült Hulu-sorozatot, az – egyébként remekPam & Tommyt sem, még a trailert sem. A történetet ugyanakkor szeretné elmesélni a saját szemszögéből, erről szól a hamarosan megjelenő új könyve, a Love, Pamela és a szintén erről szóló Netflix-dokumentumfilm, a Pamela közelről is, ami január 31-én kerül fel a platformra. Mindkét megjelenés célja az, hogy Anderson „életében először visszaszerezze az irányítást a történet felett”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik