Kultúra

Reese Witherspoon és Ashton Kutcher romkomja már trailerével visszahozza a 2000-es éveket

Netflix
Netflix

A Netflixtől megszokhattuk, hogy mindig gondoskodnak a jeles napokhoz szabott filmekről, és nem lesz ez másként Valentin-nap környékén sem, a streamer ugyanis vadiúj romkommal készül az ünnepre. A Your Place or Mine, azaz Nálad vagy nálam? című film ugyanakkor a nemrég kiadott előzetes alapján olyan, mintha nem manapság, hanem sokkal inkább húsz évvel ezelőtt készült volna, a romkom-éra csúcsán.

Cuki első találkozás, nagy csavarok, drámai gesztusok, és az összes többi klasszikus romkom-elem felvonul a jól ismert helycserélős sztoriban, melyben az Ashton Kutcher által játszott Peter felajánlja évezredes barátnőjének, Debbie-nek (Reese Witherspoon), aki az ország túlsó végén, egyedülálló anyaként él, hogy cseréljenek lakhelyet. A férfi egy kis időre átveszi tőle a gyereknevelési teendőket, míg a nő kicsit keresztheti a gőzt. Az ötlet kiváló, a projekt remekül halad, csak éppen a felütés hamis: valójában egyikük részéről ez simán tudna több is lenni, mint barátság.

Ó, a szívfacsaró romantikus dilemmák! Szerencsére már csak február 10-ig kell várnunk, mire láthatjuk a filmet, mely a Netflixen fog futni, az eddig forgatókönyvíróként ismert Aline Brosh McKenna (Az ördög Pradát visel, 27 idegen igen, Szörnyella) rendezői debütálásaként. Mutatjuk az előzetest.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik