Kultúra

Joaquin Phoenixnek a két Joker-film közt sincs egy nyugodt perce sem

Ezúttal Ari Aster kergeti őrületbe, itt a Beau is Afraid előzetese.

Végre előzetes érkezett Ari Aster legújabb dobásához, a Beau is Afraid című filmjéhez, az ízelítő alapján az utóbbi évtized egyik legjelentősebb horrorrendezője ismét rettentően zavarba ejtő filmet készített. A Fehér éjszakákkal és az Örökséggel berobbanó Aster ezúttal nem horrort készített, bár az előzetes nem nélkülözi a rémisztő képeket, IMDb-n azonban misztikus dráma-vígjátékként jegyzik a filmet.

A szokás szerinti nagy titkolózás mellett csak azt lehetett tudni a munkanevén Disappointment Blvd. címen futó projektről, hogy Joaquin Phoenix játssza majd a főszerepet, akit igencsak lerongyolódott állapotban fotóztak le a forgatáson. Nemrég kiderült, hogy idén április 21-én kerül a mozikba, magyar bemutatóról egyelőre nincs hír.

A történetről szokás szerint nem tudni sokat, a Phoenix által alakított Beau utazását követjük évtizedeken és különféle fantáziavilágokon át. A férfi édesanyja meghal, mikor elindulna hozzá, baleset éri, ekkor kezdődnek a komoly drogtripeket idéző képzelgései, amely keveredik a valósággal. Phoenix mellettt Nathan Lane, Amy Ryan, Stephen McKinley Henderson, Zoe Lister-Jones, Parker Posey és Patti LuPone  is feltűnik a filmben, Beau fiatal változatát pedig Armen Nahapetian alakítja.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik