Kultúra

Hugh Jackman azt mondja, sosem használt szteroidokat az X-Men filmekhez

Twentieth Century Fox Film Corpo / Collection Christophel / AFP
Twentieth Century Fox Film Corpo / Collection Christophel / AFP
Hagyományos módon pattintotta ki magát Rozsomák szerepére.

Bár a Loganben egyszer már elbúcsúzott tőle, a Deadpool 3-ban hamarosan visszatér Rozsomák szerepében Hugh Jackman, aki ennek kapcsán adott interjút Chris Wallace-nak az HBO-n. A műsorvezető egy ponton felvetette, hogy az X-Men filmeket, és Jackman izomzatát nézve sokan elgondolkodtak rajta az elmúlt évtizedekben, hogy a színész vajon használt-e szteroidokat a felkészülés során.

Nem. Szeretem a munkámat, és szeretem Rozsomákot is. Óvatosnak kell lennem, mit mondok ezen a ponton, de hallottam anekdotikus történeteket a mellékhatásokról. És ennyire azért mégsem szeretem a munkám. Szóval nem, a régi, bejáratott módon csináltam. És mondhatom, jó sok csirkét ettem – ezúton kérek elnézést a világ vegánjaitól, vegetariánusaitól és csirkéitől

– mondta Jackman, aki arról is mesélt, hogy először tévedésből farkasokat tanulmányozott a szerephez.

Sosem olvastam a képregényt. Megkaptam a szerepet, de semmit nem tudtam róla. Ausztráliában nem élnek rozsomákok, így azzal sem voltam tisztában, hogy létezik ilyen állat. Azt hittem, kitaláció. Az Imaxben épp vetítettek egy farkasokról szóló dokumentumfilmet, én meg úgy voltam vele, hogy ez tökéletes nekem, hiszen én is farkas vagyok, részben farkas.

A forgatáson aztán jól meglepődött, mikor a rendező kérdezte, hogy mik ezek a begyakorolt mozdulatok, és kiderült, hogy a karaktere nem farkas, hanem rozsomák, ami nagyon is létezik a valóságban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik