Kultúra

Courtney Love szerint Brad Pitt kirúgatta őt a Harcosok klubjából Kurt Cobain miatt

Xavier Collin / Image Press Agency / NurPhoto
Xavier Collin / Image Press Agency / NurPhoto
Pitt akarta játszani a Nirvana frontemberét egy életrajzi filmben, de Love nem engedte.

Cortney Love azt állította egy friss interjúban, hogy majdnem ő kapta a Harcosok klubja női főszerepét, Marlát, akit végül Helena Bonham Carter alakított David Fincher kultikussá váló filmjében. A színész-énekesnő szerint azt követően rakták ki a filmből, hogy vehemensen visszautasította Brad Pittet és Gus Van Santot, akik egy Kurt Cobain-életrajzi film ötletével keresték meg őt, mint a Nirvana frontemberének özvegyét.

Nem engedtem, hogy Brad játssza Kurtöt

– mondta Love, aki ma már bánja, hogy úgy reagált, ahogy, de a lényegi döntésen azóta se változtatott: állítása szerint Pitt még 2020-ban is felkereste őt egy életrajzi film ötletével, de akkor is nemet mondott neki.

Nem tudom, hogy bízok-e benned, és nem tudom, hogy a profitért csinálod-e a filmjeidet. (…) Ha nem értesz engem, akkor tulajdonképpen Kurtöt sem érted. És nekem nem úgy tűnik, mintha értenél, Brad

– idézte fel, mit mondott a színésznek. Love azt tisztázta, hogy a 90-es évekbeli visszadobott filmötlet nem Az utolsó napok terve volt, amelyet később Gus Van Sant leforgatott Cobain öngyilkosság előtti napjairól egy másik színésszel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik