Kultúra

John Wick a szinkronos előzetesben is szétcsap mindenkit

87ELEVEN ENTERTAINMENT - LIONSGA / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP
87ELEVEN ENTERTAINMENT - LIONSGA / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Szinkronos előzetes érkezett a jövő márciusban debütáló John Wick 4-hez, amelyben a Keanu Reeves által alakított exbérgyilkos ismét azt teszi, amihez a legjobban ért: végigbalhézza a világot.

A 2014-ben induló széria negyedik részére már jó ideje vár a közönség, eredetileg ugyanis már 2021 májusában bemutatták volna – egy napon a Mátrix: Feltámadásokkal – de végül a koronavírus és Reeves-túltengés elkerülése végett a Mátrix negyedik részét mutatták be hamarabb, a Wick-széria negyedik része pedig folyamatos halasztgatások miatt jövőre csúszott.

A negyedik rész nagyjából ismét arra a sémára épül, mint az előző kettő: a visszavonult bérgyilkos már nem a kutyája miatt áll bosszút néhány rosszfiún, ahogy az első részben, hanem az egész alvilági elkitklubbal áll szemben, Wicknek újabb teljesen reménytelennek tűnő helyzetből kell kiverekednie magát. Továbbra sincs túl jóban a Felső Körrel, ám lehetőséget kap, hogy végre tényleg kiszálljon, csak épp egy titokzatos, hihetetlenül veszélyes és nagyhatalmú ellenféllel kell megvívnia érte. Az előzetesben látható, hogy Wick minden idegszálával ezen lesz, harcol majd lóról lövöldözve a sivatagban és szamurájkarddal is.  Reeves mellett visszatér Ian McShane, Laurence Fishburne és Lance Reddick is, az újak közül Bill Skarsgård és Donnie Yen már látható is az előzetesben.

A John Wick 4 március 23-án érkezik a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik