Kultúra

Axl Rose többé nem dobja a mikrofont a tömegbe, miután megsebesített most egy rajongót

Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Axl Rose megígérte, hogy nem fogja többé a közönségbe dobálni a mikrofonját, miután a hírek szerint egy rajongó megsérült egy nemrégiben tartott ausztráliai koncertjén. A Guns N’ Roses énekese, aki idén ünnepelte 60. születésnapját, rendszeresen úgy fejezte be a koncertjeiket, hogy az elöl ülő résztvevőknek felajánlotta, hogy elkaphatják a mikrofonját.

Az Adelaide-ben kedden tartott koncert során azonban az ausztrál média beszámolói szerint egy Rebecca Howe nevű nézőt az arcán találta el a tárgy.

Axl Rose a Twitteren foglalkozott az incidenssel, azt írva:

Ha ez igaz, akkor nyilvánvalóan nem akarjuk, hogy bárkinek is baja essen … bármelyik koncertünkön bárhol (sic). Miután több mint 30 éve dobáljuk a mikrofont a koncertek végén, mindig is úgy éreztük, hogy ez egy ismert része az előadás legvégének, amit a rajongók akartak és tudtak, hogy lehetőségük legyen elkapni a mikrofont.

Ettől függetlenül a közbiztonság érdekében mostantól kezdve tartózkodni fogunk attól, hogy a mikrofont vagy bármi mást dobáljunk a rajongóknak a koncertek alatt.

Az ausztrál lapokat bejárták a Howe sérüléseiről készült fotók, erre reagált most a Guns N’ Roses énekese, írt a Guardian.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik