Kultúra

A Glastonbury fesztiválon lesz az utolsó brit Elton John-koncert

Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Ethan Miller / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

A jövő évi Glastonburyn fogja tartani legutolsó nagy-britanniai koncertjét Elton John, a fesztivál kiemelt előadójaként, 2023. június 25-én, a Piramis Színpadon. Elton még soha nem lépett fel a Glastonburyn, az első koncert ugyanakkor az utolsó is lesz: itt köszön el a visszavonuló zenész brit rajongóitól.

Elton John 2018 szeptemberében indította útnak világkörüli búcsúturnéját, amelyet azonban megszakított a koronavírus-járvány. A glastonbury fellépése összességében nem az utolsó koncertje lesz, mert a búcsúturné júliusig tart még különböző európai helyszíneken. Elton utolsó amerikai koncertje a Los Angeles-i Dodger stadionban volt néhány nappal ezelőtt, november 20-án. Itt egy videó az eseményről:

A Glastonbury zenei fesztivált jövőre június 21-25. között tartják. A rendezvényre november elején nyitották meg a jegyeladást, egy óra leforgása alatt az összes jegy elkelt. A világ egyik leghíresebb rockzenei fesztiválját a koronavírus-járvány miatt 2019 óta nem rendezték meg, a pandémia után 2022-ben tartották meg újra az eseményt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik