Kultúra

Lecseréli egy fontos szereplőjét A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi

Amazon
Amazon

A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi ígéretes indulása után sok rajongónak és kritikusnak okozott csalódást, most pedig a projektnek újabb gyomrost kell elszenvednie: távozik a szereplőgárdából Joseph Mawle, az Adar nevű orkvezért játszó színész.

Adar karakterével a harmadik epizódban ismerkedtünk meg, az évad végére pedig az egyik legfontosabb szereplővé vált, ő lett végül Délfölde új ura, amit aztán egy nem éppen kielégítő jelenetben át is nevezett Mordorra. Adar szerepe nem csökken a második évadban sem, ám az arca megváltozik, éspedig az őt játszó színész döntésére.

A változást az Amazon jelentette be: Mawle-t Sam Hazeldine váltja a szerepben. A cég nem indokolta a változást, Joseph Mawle azonban később a Twitteren adott magyarázatot, még ha ez a magyarázat olyan ködös is volt, mintha a kényszeresen rébuszokban fogalmazó sorozat írói hozták volna össze.

Imádtam az időt, amit Középfölde és Tolkien mitológiájának felfedezésével tölthettem, megtisztelő, hogy szerették a karakteremet. Fontos volt neki, hogy elmondhassa a történetét. Ugyanakkor színészként az a vágyam és  munkaköri leírásom, hogy új karaktereket és világokat fedezzek fel. A legjobbakat kívánom a másoduik évad stábjának és szereplőinek, a partvonalról drukkolok  majd

– írta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik