Kultúra

Néhány órával esküvője után meghalt Jake Flint countryzenész

Harminchét éves volt.

Alig pár órával az esküvője után álmában meghalt Jake Flynt countryzenész. Halálhírét menedzsere jelentette be, a halál okairól nem osztott meg egyéb információt. A Daily Star szerint a férfi november 26-án, szombaton vette feleségül partnerét az oklahomai Claremore-ban, néhány órával később holtan találták az ágyában. A helyszínre érkező mentők megpróbálták újraéleszteni, ám nem jártak sikerrel. Az esetet a rendőrség is vizsgálja, az idegenkezűséget kizárták.

Felesége, Brenda Facebookon emlékezett meg férjéről, akiről azt írta:

Esküvői fotókat kéne most nézegetnünk, helyette ki kell választanom, milyen ruhában temetem el a férjemet. Egy embernek nem szabadna ennyi fájdalmat éreznie.

Szintén közösségi oldalán osztott meg egy videót, amelyben a férfi nem sokkal a halála előtt látható, ahogy feleségével az esküvői fotózáson viccelődnek egymással.

A férfi az oklahomai zenei élet fontos alakja volt, aki azt követően kezdett komolyabban koncentrálni a zenére, miután édesapját amiotrófiás laterálszklerózissal (ALS) diagnosztizálták. Dalszövegíróként és zenészként is dolgozott, olyan dalok fűződnek a nevéhez, mint a Long Road Back Home vagy a Fireline.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik