RTL
Kultúra

Megkönnyezte a Jimmy-sorozat első részét Zámbó legkisebb fia

Felkavartak a látottak, jóllehet próbáltam úgy idejönni, hogy már otthon tisztáztam magamban az érzéseimet, és felkészültem az esetleges sokkra. A sorozat képileg, színészi munkában világszínvonalú alkotás. A személyes benyomásom abszolút pozitív, most mégis kavarognak bennem az érzések. Látni és szembesülni, részese lenni ilyen módon apukám múltjának, komoly lelkierőt igényel

– mondta el a Blikknek Zámbó Adrián, Zámbó Imre legkisebb fia az RTL Jimmy-sorozata, A Király első epizódjának mozis vetítésén. Mint mondja, az a jelenet viselte meg a legjobban, amelyben apja a műtőasztalon volt látható, ott nemcsak bátyja, Krisztián, de ő is könnyezett.

Zámbó Adrián hatéves volt 2001. január 2-án, apja halálakor. Ott is volt a helyszínen a csepeli házban, aludt. A tragédia után anyja, Edit asszony nevelte fel, ma is szoros a kapcsolatuk. Zámbó Adrián szintén a szórakoztatóiparban helyezkedett el, de nem a kamerák előtt, hanem azok túloldalán dolgozik tévés produkciókban. Mint mondja, saját jogán szeretne előre jutni:

Sosem próbálnék sikert kovácsolni édesapám nevéből.

Ajánlott videó

Egy friss hazai felmérés szerint az embereknek csupán a 12 százaléka készít végrendeletet. Arról nincs adat, hogy a népesség hány százalékának vannak érdemi ismeretei az öröklés szabályairól. Sándor Zsuzsa most felhívja a figyelmet néhány gyakori tévedésre.