Kultúra

A Barátok közt univerzumában játszódik az RTL új krimisorozata

RTL
RTL
Berényi Timi története nem telenovellaként, hanem krimiként folytatódik.

23 év után, Tavaly nyáron véget ért a Barátok közt, de azt eddig nem lehetett tudni, hogy készül-e spinoff-sorozata valamilyen formában. Most kiderült, hogy igen: az RTL új streamingplatformján múlt héten debütált Ki vagy te című sorozatról a Sorozatwiki szúrta ki, hogy nem pusztán a Barátok köztben Berényi Timit alakító Pásztor Virág a főszereplője, de viszi tovább korábbi karakterét, ugyanis itt is Berényi Timiként mutatkozik be egy jelenetben. A lap kérdésére az RTL is megerősítette, hogy a Ki vagy te a Barátok közt univerzumában játszódik és az előbbi sorozatban látható Berényi Timi ugyanaz a személy, aki a közismert napi sorozatban is látható volt.

Azt azonban hangsúlyozzák, hogy a Ki vagy te minden szempontból egy más jellegű és típusú sorozat.

Hetente nagyjából 25 perces epizódokkal jelentkezik és véges történetű, tehát 20 rész után befejeződik a produkció. Nem egy általános, szórakoztató jellegű telenovella, hanem egy feszültségkeltő krimi, mely a mai fiatalok problémáival és álmaival foglalkozik. A története egy fiatal csapatról és enigmatikus mesterük útkereséséről szól, amit egyikük tragikus halála tör meg. Az igazsággal pedig csak Timi hajlandó szembenézni.

Pásztor Virág mellett a sorozat másik főszereplője Lengyel Tamás, akit sokan A mi kis falunkból ismernek, de a szintén az RTL+-on debütáló A Nagy Fehér Főnök főszereplője is. Ennek első részéről ide kattintva, a Zámbó Jimmy-sorozatról pedig alább olvashatják kritikánkat:

Kapcsolódó
Méhkasba nyúlt az RTL a Zámbó Jimmy-sorozattal, de jól is kijöhet belőle
A Király első része alapján még bármi lehet a rendszerváltás utáni Magyarország legnépszerűbb sztárjáról szóló sorozatból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik