Kultúra

Sorozata befejezésével nyugdíjba vonulna Gary Oldman

Apple TV+
Apple TV+

Közelgő nyugdíjba vonulásáról beszélt egy friss interjúban Gary Oldman. A London Timesnak úgy fogalmazott: „Irigylésre méltó karrierem volt, de a karriernek előbb-utóbb bealkonyul, és van még más is, ami érdekel a színészkedésen kívül. Fiatalon az ember azt hiszi, majd csak tud foglalkozni mással is – sikerül majd elolvasnia ezt vagy azt a könyvet –, végül csak múlnak az évek.”

Jövőre 65 éves leszek, a 70 sincs már messze. Nem szeretnék dolgozni 80 éves koromban is. Boldoggá tenne és megtiszteltetésnek érezném, ha Jackson Lambként vonulhatnék nyugdíjba

– nyilatkozta az Utolsó befutók főhősére utalva. Az Apple TV+ sorozata kritikusunk szerint „nagyszerűen keresztezi a Le Carré-regények szövevényes világát az Office hangulatával, amikor a lélekölő irodai munkára ítélt, lefokozott kémeket teszi meg főszereplőnek”. A sorozat nem csak tőlünk kapott remek kritikát: a Deadline cikke szerint Oldmannek legalább még két évadra szól a szerződése. Henyélni közben sem fog, legközelebb Christopher Nolan Oppenheimerében láthatjuk majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik