Kultúra

Eszméletlenre vertek egy párt Elton John koncertje után

Négy-hatfős társaság támadott meg és bántalmazott súlyosan két hatvan év feletti látogatót Elton John csütörtöki, Los Angeles-i koncertje után. A TMZ értesülései szerint az idősödő pár a koncert után autóba ült, és a Dodgers stadion parkolójából szerettek volna kikanyarodni, amikor rájuk támadtak. A verekedést a szemtanúk vallomása szerint egy koccanás előzte meg.

Az áldozatok egyike, a férfi azután szállt ki az autójából, hogy egy nő beleütött a visszapillantó tükörbe. A nő megpróbálta megütni az idősödő férfit, majd két másik férfi kezdte el ütlegelni őt a támadók társaságából. Az áldozat felesége is kiszállt és a földön fekvő férfihoz rohant. A helyszíni felvételek alapján ezután őt is ütlegelni kezdték. Miután mindkét áldozat elvesztette az eszméletét, a támadók autóval elhajtottak. Később a megvert nő magához tért és mentőt hívott, de olyan lassan érkezett segítség, hogy végül ő vitte be a kórházba a továbbra is eszméletlen férjét.

A Deadline szerint az áldozatok lánya az Instagramon írta meg, hogy négy férfit és két nőt keresnek a rendőrök. A szülei továbbra is kórházban vannak, az apja zúzódásokat, fejsérülést és agyrázkódást szenvedett. A rendőrség azt is vizsgálja, miért nem lépett közbe senki a stadion biztonsági szolgálatának tagjai közül az erőszakos támadás közben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik