Kultúra

Harrison Fordot és Helen Mirrent üldözi az erőszak az új westernsorozatban

Az 1923 a Kevin Costner féle Yellowstone előzményeit mutatja majd be.

Az erőszak mindig kísértette ezt a családot. Követett minket ide is. És amikor nem követ, mi vadásszuk le. Keressük magunknak

– hallható a vészjósló narráció az 1923 című sorozat teaserében, amelyben képi alátámasztást is kapunk, hogy leszámolásokból nem lesz hiány a történetben.

A decemberben induló 1923 a Paramount nagysikerű westernsorozata, a Taylor Sheridan által jegyzett Yellowstone előzményeit mutatja be, így az ütős főszereplő-páros, Harrison Ford és Helen Mirren a Kevin Costner által alakított montanai családfő, John Dutton felmenőit alakítják. Az ősöknek a jelek szerint hasonlóan komoly kihívásokkal kellett megküzdeniük a család fennmaradása érdekében, mint leszármazottaiknak. Ahogy a címből is sejthető, az előzménysorozat a 20. század első felében játszódik majd, amikor járványok, a szesztilalom, a nagy gazdasági válság és történelmi aszály is sújtotta a vidéket. Íme az előzetes:

A Yellowstone-nak ez amúgy már a második előzménysorozata lesz, az első, az 1883 tavaly télen debütált, és még korábbra ment vissza a családtörténetben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik