Kultúra

Megvan, mikor tér vissza A Séf meg a többiek

RTL Sajtóklub
RTL Sajtóklub

November 27-én 19 órakor újra megnyitja kapuit a Monet étterem: új epizódokkal folytatódik A Séf meg a többiek, azoknak pedig, akik nem látták az első évadot, felzárkóztató maratont kínál a csatorna.

A sorozat tíz epizódját a nézők kérésére a csatorna nagyobb adagokban adja majd le: a bemutató napján három epizód lesz látható, egy héttel később ismét három, a következő két vasárnap pedig két-két rész kerül adásba. A Sripted Productions gyártásában készült sorozatban visszatér az alkoholista és sportfogadás-függő Győző séf, tovább bonyolódik Milán és Viki románca, a Séf és Júlia közötti rivalizálás pedig új szintre lép majd. A már megismert karakterek mellé pedig új szereplők is érkeznek: az étterem tulajdonosának felesége mindent felforgat, és felbukkan egy titokzatos vevő-jelölt is.

Aki lemaradt volna az előző évadról – ami nekünk is pozitív csalódás volt –, az most egy rendhagyó A Séf meg a többiek-maraton keretében pótolhatja majd a hiányzó részeket, november 26-án este ugyanis az RTL egyben leadja a széria tavasszal vetített tíz epizódját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik