Kultúra

Folytatja sorozatgyilkosos sikersorozatát a Netflix, csak Jeffrey Dahmer nélkül

Netflix
Netflix

A Netflix antológia-sorozattá fejleszti a Szörnyeteg című sorozatát, a streamingszolgáltató két további évadot rendel belőle. A  cég berendelte továbbá A megfigyelő (The Watcher) új évadát is. Mindkét sorozatot Ryan Murphy és Ian Brennan készítette. A Szörnyeteg szeptember 21-én, míg A megfigyelő október 13-án debütált.

A Szörnyeteg első évada hivatalosan a Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story címet viselte (magyarul Jeffrey Dahmer – Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori), és a hírhedt sorozatgyilkos, Jeffrey Dahmer életét és bűntetteit követte nyomon. A két új rész mindegyike „más szörnyetegekre fog összpontosítani, akik hatással voltak a társadalomra” – írja a Netflix.

A Szörnyeteg hatalmas sikert aratott, a Netflix szerint ez a streamingszolgáltató eddigi második legnépszerűbb angol nyelvű tévés évada.

Ryan Murphy és Ian Brennan kreatív csapata a Szörnyetegben, valamint Eric Newmannel kiegészülve A megfigyelőben mesteri történetmesélők, akik világszerte rabul ejtették a közönséget. A két sorozat egymás utáni ereje Ryan jellegzetes, eredeti hangjának köszönhető, amely kulturális szenzációkat teremtett, és izgatottan várjuk, hogy a Szörnyeteg és A megfigyelő univerzumában folytathassuk a történetek elmesélését

idézi a Variety Bela Bajariát, a Netflix tartalomgyártását felügyelő igazgatóját.

A megfigyelő megtörtént esetre alapuló, de attól utóbb lényegesen eltérő történet volt, de vélhetően az is antológia-sorozatként, új cselekménnyel és szereplőkkel folytatódik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik