Kultúra

Jimmy Kimmel: A műsorunk annyira halott, hogy Trump a volt felesége mellé temeti majd a golfpályáján

Chris Delmas / AFP
Chris Delmas / AFP

Múlt héten Jimmy Kimmel egy interjúban azt mondta, hogy elvesztette a késő esti műsora közönsége felét, miután támadni kezdte Donald Trumpot, és hogy azzal fenyegetőzött, hogy kilép, amikor az ABC felszólította, hogy kicsit mérsékelje a hangnemet.

Nos, úgy tűnik, Trump tudomást szerzett a megjegyzésekről, és felhasználta azokat arra, hogy egy nyilvános eseményén nekimenjen a műsorvezetőnek – mondta Kimmel. A volt elnök egy pennsylvaniai gyűlésen azt mondta a tömegnek, hogy Kimmel műsora „gyakorlatilag halott”, mert az ő támogatói nem nézik. „És kiderült, hogy ez az emberek többsége” – mondta Trump. „A műsor halott, ahogy a többi is”.

„Így van, a műsorunk halott” – vágott vissza Kimmel, mielőtt bemutatta volna, milyen brutálisak is tudnak lenni az egykori elnökkel kapcsolatos viccei. „A műsorunk annyira halott, hogy a volt felesége mellé fogja temetni az egyik golfpályáján”.

De Kimmel nem állt meg itt:

Megmondom én, mi halott. Az a sok veszélyeztetett állat, amit az áll nélküli fiad lelőtt. Azok haltak meg. Tudod, mi a halott? A feleséged tekintete, amikor a születésnapodon szexért könyörögsz neki.

„És azt mondom, hogy januárban lesz húsz éve, hogy a műsorunk megy” – folytatta. „Téged négy után kirúgtak. Én a tévében vagyok, te meg a vécén a golfklubodban üvöltözöl a tévéddel” – idézte a showmant a Daily Beast.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik