Kultúra

Még mindig nem tudni, mikor jön Antal Nimród új filmje, amiben Liam Neeson kerül nagy bajba

Bruce Glikas / Getty Images
Bruce Glikas / Getty Images
A Retribution-t (Megtorlás) forgatása már rég véget érhetett, premieridőpontról azonban egyelőre még szó sincs.

2020 novemberében hirtelen a semmiből csapott le a hír, miszerint Antal Nimród rendezi majd Liam Neeson következő akciófilmjét, aminek forgatása 2021 derekán, Berlinben kezdődik.

A projekt azóta alig haladt előre, a forgatás azonban jó eséllyel már véget ért – írja a Variety.

A lap arról számolt be, hogy a produkció észak-amerikai és indiai jogait a Lionsgate stúdió vette meg, aminek vezetői maximálisan bíznak Neeson és Antal tehetségében, sőt, úgy érzik, hogy a magyar rendező azonnal kultstátuszt érő filmet készített.

Az egy 2015-ben bemutatott spanyol akcióthriller, az El desconocido feldolgozásaként született Retribution középpontjábanegy Berlinben élő amerikai üzletember (Neeson) áll, akinek időzített bombát helyeztek az autójába. A férfi épp gyerekeivel együtt tart az iskola felé, mikor egy névtelen hívó közli vele: ha nem követi az instrukciókat, akkor mind a levegőbe repülnek.

A filmmel kapcsolatban egyelőre sem egy előzetest, sem a tervezett premierdátumot nem hozták nyilvánosságra, de lassan talán láthatjuk majd a filmet, aminek bemutatását jól láthatóan nem a koronavírus-járvány miatti korlátozások nehezítik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik