Kultúra

Jön a Tök állat folytatása, amiben Rob Schneider állatibb lesz, mint valaha

Columbia Pictures / Getty Images
Columbia Pictures / Getty Images
Az őrült tudós és az újabb balesetet elszenvedő rendőr története új magasságokat ér majd el. Vagy épp mélységeket.

Huszonegy évvel ezelőtt, 2001 októberében mutatták be Magyarországon Rob Schneider forgatókönyvíróként és főszereplőként is jegyzett vígjátékát, a Tök állatot, amiben a kétballábas közrendőrt, Mervin Mangét súlyos balesete után egy őrült tudós állati szervek felhasználásával férceli össze, így az állatok különböző képességeit is használni tudja.

A szuperrendőrré váló férfi kalandjai rövidesen folytatódik – írja a The Collider. A második rész forgatókönyvét Schneider feleségével, illetve állandó írótársával, Jamie Lissow-val jegyzi, de rendezőként, főszereplőként és a társproducerként is segíti majd annak elkészülését.

 

A történet szerint

az immár nyugdíjazott, idős rendőrnek egy nála is erősebb, a várost rettegésben tartó állatot kell levadásznia, a hajsza során azonban újabb súlyos balesetet szenved, így belép a képbe az őrült doki, aki még erősebb hibridet farag majd belőle.

A forgatás 2023 elején kezdődik majd, a premier pedig az év későbbi szakaszában, a Tubi nevű ingyenes megosztón lesz majd, így kérdés, hogy a mozikba milyen formában, és mikor juthat majd el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik