Kultúra

Lehet, hogy a boldogság várva várt pillanata nem is igaz – Marlboro Man klippremier

Marlboro Man
Marlboro Man

Egy év után új albummal és klippel jelentkezik a Marlboro man, azaz  Gerdesits „Faszi” Ferenc, a Quimby dobosának formációja. A Megérkezett  a zenekar Kínos című, 2022-es albumán szerepel. A dal a boldogságról szól, ami egyeseknek szinte elérhetetlen és sok esetben csak pillanatokig tart, ezek a pillanatok jelennek meg a szövegben, a Marlboro Man talán eddigi legszelídebb művében, amely mentes minden trágárságtól, beszólástól, de az iróniától azért nem, hiszen ennyi, már-már csöpögős szépség mindenképp visszájára kell, hogy forduljon.

A klipet Gerdesits Pál rendezte és vágta, ő így mesélt az anyagról:

Állítólag mind boldogok akarunk lenni, és ehhez a mai világban számtalan, sok esetben kéretlen útmutatást is kapunk – általában amúgy boldogtalan emberektől. Én – bár keveset tudok a boldogságról – úgy gondolom, hogy minket megvezetnek, és az, aki valami azonnali, végső és változatlan megérkezésről álmodozik, az téved és csalódni fog, vagy mindeközben megtanul alkalmazkodni.

A videó egy keserves élet egyetlen boldog pillanatát mutatja be, és hogy ez a pillanat valós-e, vagy egyáltalán bármi valós, illetve élet-e, nos ez a néző saját képzeletére van bízva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik