Kultúra

A világ egyik legismertebb pornósztárjáról, a Budapesten élő Rocco Siffrediről készít sorozatot a Netflix

Antonio Polia / Pacific Press / LightRocket / Getty Images
Antonio Polia / Pacific Press / LightRocket / Getty Images
Hét epizódban, drámaként meséli majd el a férfi élettörténetét.

Supersex címmel készít hétrészes minisorozatot a Netflix, ahol a történet alapját a világ egyik legtöbb felnőttfilmben szerepelt színésze, Rocco Siffredi élete adja majd – írta meg a Variety, ami szerint a római forgatás már meg is kezdődött.

A művésznevét Alain Delon egy olasz gengszterfilmben játszott karaktere, Roch Siffredi nevének eltorzításával felvett, idén ötvennyolc éves férfi hosszú ideje Budapesten él, karrierje során pedig több mint ezerötszáz alkotásban – köztük két, a pornó világától távol maradó művészfilmben – tűnt fel, pályájáról pedig Rocco címmel korábban dokumentumfilm is készült, aminek a premierjét a 2016-os Velencei Filmfesztiválon tartották.

A Supersex-ről mostanáig kevés részlet derült ki, így a történet részleteiről sem lehet sokat tudni, az azonban biztos, hogy a főszerepet az elmúlt években számos sorozatban, illetve mozifilmben bizonyító Alessandro Borghi kapta, a forgatókönyvet pedig a feminizmusáról ismert Francesca Manieri írta, aki szerint

a Supersex egy olyan ember története, akinek hét epizódra, és 350 percre van szüksége ahhoz, hogy kimondja: „Szeretlek”, és elfogadja, hogy a testében lévő démon igenis képes a szerelemre. Ahhoz, hogy ez megtörténjen, az egyetlen olyan oldalát kell megmutatni, amit még sosem láttunk: a lelkét. A Supersex a jelenünkről, saját magunkról mesél. Mit jelent férfinak lenni? Vajon még mindig képesek vagyunk összeegyeztetni a szexualitást, és az érzelmességet? Ezek olyan kérdések, amik kaleidoszkópként nyílnak meg előttünk, amint elmerülünk a rendkívüli életében, egészen addig, míg eláll a lélegzetünk.

A sorozat 2023-ban jelenhet majd meg a Netflix kínálatában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik