Kultúra

Jön a színészváltás a Sárkányok házában, így búcsúznak a fiatal szereplőktől

HBO Max
HBO Max

Előzetest kapott a Sárkányok háza jövő heti epizódja, amelynek legnagyobb érdekessége, hogy a tíz éves időugrásnak köszönhetően két főszereplőt is lecserélnek. Milly Alcock és Emily Carey a sorozat előtt szinte teljesen ismeretlen színészek voltak, öt rész alatt azonban népszerűségük olyan mértéket öltött, hogy Alcock már panaszkodott is az ezzel járó negatívumokra.

Kapcsolódó
Az iskolát is otthagyta a karrierért, de úgy tűnik, megérte – ő Milly Alcock, a Sárkányok háza fiatal Rhaenyrája
Portré a színésznőről, aki már a Sárkányok háza nyitóepizódjáal magába bolondította a Trónok harca rajongóit, és azóta csak fokozta mindezt.

Azt már korábban tudni lehetett, hogy egy nagyobb időbeli ugrás miatt a Sárkányok háza első évadában nem a maszkmesterek furfangjaira támaszkodnak majd, hanem egy adott ponton idősebb színészekre váltanak. A pillanat most érkezett el: a hatodik epizód előzetesében már az idősebb változatuk tűnik fel, Emma D’Arcy (Rhaenyra) és Olivia Cooke (Alicent) előadásában. A trailerből kiderül, hogy az ötödik részben látott esküvőt követően Rhaenyra és Alicent barátsága végképp megfeneklett, immár mindketten gyerekeket nevelnek, és az, hogy melyikük utódja ülhet majd fel a Vastrónra, egyre nagyobb konfliktusokhoz vezet.

Alcock és Carey tehát elköszönnek a sorozattól, ezzel egyidejűleg búcsúztatják őket színésztársaik is: a Viseryst alakító Paddy Considine Instagramján legendának nevezte a két színésznőt, akikkel hatalmas öröm volt együtt dolgozni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

PaddyConsidine (@paddy_considine) által megosztott bejegyzés

Alcock szintén egy fotóval búcsúzik a sorozattól, amelyhez a Ser Criston Cole-et alakító Fabien Frankel annyit írt: „hiányozni fogsz, kölyök”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mils (@millyalcock) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik