Kultúra

Sorozat készül a Szárnyas fejvadászból

THE LADD COMPANY / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP
THE LADD COMPANY / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Hivatalosan is berendelte az Amazon a Szárnyas fejvadász folytatását, amelyből limitált sorozatot készítenek Szárnyas fejvadász 2099 címmel – tudta meg a Variety.

A folytatás híre már idén februárban felröppent, ekkor kezdték fejleszteni az Amazonnál a projektet, mostanra vált hivatalossá, hogy az Amazon Prime Videóra szánt sorozat tényleg elkészül. Producerként egyengeti az útját az a Ridley Scott, aki az 1982-es Szárnyas fejvadászt is rendezte, ő már tavaly novemberben elhintette, hogy folynak a tárgyalások az ügyben. A sorozat showrunnere Silka Luisa lesz, aki többek közt a Tündöklő lányok című sorozatot is tető alá hozta. A történetről egyelőre nem derült ki túl sok, annyi viszont biztos, hogy a 2017-ben bemutatott folytatás, a Szárnyas fejvadász 2049 cselekménye után ötven évvel játszódik majd.

A Philip K. Dick Álmodnak-e ​az androidok elektronikus bárányokkal? című regényén alapuló történetből nem először készül sorozat, 2021-ben mutatták be a Szárnyas fejvadász: Fekete lótusz című spinoffot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik