Kultúra

Nem volt szerencséje a nőknél, ezért lett zenész Varga Miklós

Cseke Csilla / MTI
Cseke Csilla / MTI
A döntéssel járó változás még őt is meglepte.

Az idei év eddigi legszexistább riportja jelent meg kedden a Borsban, amiben az István a király címszerepével országszerte ismertté vált rockzenész, az idén Máté Péter-díjjal kitüntetett Varga Miklós arról mesélt, hogy egy tábortűz mellett úgy döntött, zenész lesz, hiszen úgy biztosan könnyebb lesz majd csajozni.

– Csúnyácska kamaszként észrevettem, hogy valahogy a lányok a gitárosok körül legyeskednek inkább. Hát mit csinál egy fiatal fiú ilyenkor? Gitározni tanul, és szerencsémre a nagyobbik bátyám, András tudta is, hogyan kell engem erre megtanítani. Így lett az életem a zene, a csajozás miatt lettem zenész

– mesélte, majd hozzátette, hogy a pályaválasztás túl jól sikerült, hiszen a sikerek után tömegesen ostromolták a nők, akik rendszeresen túlzásokba estek, sőt, a szerelmeslevelek özöne mellett zaklatták is:

Volt, aki rendszeresen zaklatott, és ajánlotta fel személyes szolgáltatásait nekem. Én erre mindig udvariasan azt mondtam: köszönöm, de nálam ez nem így működik. De talán a legextrémebb ajánlat bizonyos fiatal hölgyektől érkezett, akik ártatlanságuk elvesztésében kértek segítséget tőlem. Diplomatikusan elnézést kértem a diáklányoktól, és visszautasítottam a pikáns kérést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik