Kultúra

Itt a Micimackóból és Malackából embervérre éhes sorozatgyilkost faragó film első előzetese

Youtube
Youtube
Az egész őrületnek Róbert Gida az oka.

A Variety-n szerda délután bemutatkozott a Winnie the Pooh: Blood and Honey, azaz a Micimackó: Vér és méz előzetese, amire konkrétan nincsenek szavak, hiszen a film mindenki kedvenc torkos mackójából, illetve barátjából, az esetlen Malackából pillanatok alatt sorozatgyilkost farag.

A Craig David Dowsett és Chris Cordell főszereplésével készülő filmnek a hirtelen fordulatot jelentő nyitójelenetére is fény derült: a Százholdas Pagony két kedves lakójának az teszi be a kaput, hogy Róbert Gidát (Nikolai Leon) felveszik az egyetemre, így a két állat újra vaddá válik, majd a környéken mozgó, zsákmánynak tűnő emberek megfigyelésébe, majd levadászásába kezd.

A rendező, Rhys Waterfield korábban a lapnak adott interjújában néhány további részletet is megosztott: a filmet eszerint az A. A. Milnét a Pagonyt ihlető brit erdőben, tíz nap alatt forgatták, a Disney-vel való jogi viták elkerülése érdekében pedig a készítők több, kisebb-nagyobb változtatást is hoztak, így Micimackót favágónak öltözve látjuk, az eredeti regény több karaktere – köztük Tigris – pedig teljes egészében hiányzik.

Waterfield hozzátette:

Mikor egy ilyen filmet próbálsz összehozni, és szörnyű az alapkoncepció, akkor piszkosul könnyű egy olyan útra lépni, amiből egy egyáltalán nem ijesztő, rettenetes és buta film születik. Mi valahol a két véglet közt akarunk lenni.

A filmet a brit mozik idén mutatják majd be, az azonban kérdésesnek látszik, hogy a szigetországon kívül bárki úgy gondolja-e majd, hogy megéri a forgalmazásába kezdeni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik