Kultúra

Ozzy Osbourne nem Amerikában akar meghalni

Andy Buchanan / AFP
Andy Buchanan / AFP

Több mint két évtizedes Los Angeles-i tartózkodás után Ozzy és Sharon Osbourne hazatér Nagy-Britanniába, és a döntés elsődleges okaként az Egyesült Államokban elkövetett fegyveres bűncselekményeket nevezték meg.

Kibaszott röhejes ott minden. Elegem van abból, hogy minden nap embereket ölnek meg. Isten tudja, hány embert lőttek le iskolai lövöldözésekben. És ott volt az a tömeges lövöldözés Vegasban azon a koncerten… Ez kibaszott őrület

– mondta Osbourne a The Observernek adott interjúban.

És nem Amerikában akarok meghalni. Nem akarom, hogy a kibaszott Forest Lawnban temessenek. Angol vagyok. Vissza akarok térni. De ha a feleségem azt mondaná, hogy Timbuktuban kell élnünk, azt mondanám, hogy nem, itt az ideje, hogy hazajöjjek

– tette hozzá Osbourne.

A házaspár Hancock Parkban lévő kúriája 18 millió dollárért eladó, és azt tervezik, hogy visszaköltöznek a 350 hektáros birtokukra az Egyesült Királyságban, Buckinghamshire-ben. A 73 éves Ozzy Osbourne-nak a hónap elején volt egyfajta hazatérése, amikor az egészségi állapot ellenére meglepetésszerűen megjelent a Nemzetközösségi Játékok záróünnepségén Birminghamben. Osbourne és zenekara, a Black Sabbath a birminghami Alexander Stadionban 30 000 néző előtt adta elő örökzöld slágerét, a Paranoidot.

Ez volt az első alkalom, hogy Osbourne fellépett 2020 novembere óta, amikor Németországban lépett színpadra. 2019-ben Parkinson-kórt diagnosztizáltak nála, idén júniusban pedig komoly műtéten esett át, emlékeztet a Variety.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik