Kultúra

Lövöldözéssel fenyegetőztek, ezért leállt Natalie Portman új sorozatának forgatása

VALERIE MACON / AFP
VALERIE MACON / AFP

Át kellett szervezni az Apple TV+ Lady in the Lake című sorozatának forgatását, miután halálos fenyegetést kapott a stáb – írja a Variety.

A lap értesülései szerint helyiek egy csoportjának akadt gondja a Baltimore-ban forgó sorozattal, akik felszólították a készítőket, hogy függesszék fel a forgatást a belvárosban, vagy fizessenek 50 ezer dollárt. Szándékuk nyomatékosításaként hozzátették, hogy amennyiben ez nem történik meg, és még délután is kint lesz a stáb, lelőnek valakit. A produkció biztonsági okokból végül felfüggesztette a forgatást, átütemezik a munkát, és új helyszínt keresnek. Arról egyelőre nincs hír, hogy ez miként fog történni, az eredeti tervek szerint ősszel még a városban forgattak volna. A halálos fenyegetéssel kapcsolatban értesítették a helyi rendőrséget is.

A készítők érthető módon ragaszkodnak az autentikus baltimore-i közeghez: a Lady in the Lake Laura Lippman könyvén alapul, amelynek cselekménye a városban játszódik 1966-ban. A főszerepet Natalie Portman játssza, mellette feltűnik még többek közt Moses Ingram, Y’Lan Noel, Mikey Madison és Brett Gelman.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik