Kultúra

Jakupcsek Gabriella a TV2 új műsorában tér vissza a képernyőre

Zih Zsolt / MTVA
Zih Zsolt / MTVA

Idén lesz 25 éve, hogy elindult a TV2, enne apropóján a csatorna nagyszabású műsorokkal készül, amelyből a tévés nagyágyúk sem maradhatnak ki. A születésnapi műsor első epizódját nem más vezeti Till Attilával, mint Jakupcsek Gabriella, aki néhány hónapja távozott az ATV-től.

A TV2 1997 október 4-én kezdte meg adását, és azóta a magyar kereskedelmi televíziózás megkerülhetetlen szereplője lett. Amellett, hogy a csatorna a jubileumot új formátumú műsorokkal és régi közönségkedvencek folytatásával kívánja ünnepelni, indít egy többrészes születésnapi showműsort is, amelynek első adását szeptember 3-án tűzi műsorra. A TV2-25! címre hallgató műsorban az elmúlt két és fél évtized legfontosabb pillanataiból szemezgetnek archív felvételekkel, reflektálnak rájuk új kisfilmekkel, és a csatorna ikonikus arcaival emlékeznek majd a múltra – sőt, olyanok is láthatók lesznek benne, akik évek óta nem szerepeltek a csatornán.

A műsor házigazdája Till Attila lesz, aki minden héten más női műsorvezetővel vezeti a showt, olyannal, akihez a TV2 egy-egy adott korszakát kötni lehet. Az első nem más lesz, mint Jakupcsek, akivel a csatorna kezdeti éveit elevenítik fel olyan műsorokkal, mint a Tények, a Napló, a Dáridó, a Szerencsekerék, a Kifutó, a Szerelem első látásra, a Mindent vagy semmit, a Multimilliomos, az Esti Broadway, vagy éppen a Gyerekszáj.

A műsort már forgatják, Tilla osztott meg egy rövid videót Jakupcsekkel közösen, amelyben a díszletben láthatók, és azt is elárulták, hogy hiába igazi tévés veteránok mindketten, még sosem vezettek együtt műsort.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Till Attila (@tillattila) által megosztott bejegyzés

Jakupcsekről májusban derült ki, hogy négy év után távozik az ATV-től. Akkor azt nyilatkozta, hogy nincsen rászorulva a tévézésre, és már megteheti azt, hogy csak arra bólint rá, amire szeretne.

Kapcsolódó
Jakupcsek Gabriella: Nem vagyok rászorulva a tévézésre
Ma már megteheti, hogy csak arra mond igent, amire igazán szeretne.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik