Kultúra

Sárkányok háza: akadozott az HBO Max a hatalmas érdeklődés miatt

HBO
HBO

Vasárnap este mutatták be az HBO-n a Sárkányok házát. A Trónok harca előzménysorozata iránt olyan nagy érdeklődés mutatkozott, hogy az amerikai felhasználók egy része technikai problémába ütközött, mikor az HBO Maxon elindította volna az első epizódot. A Deadline szerint az HBO ügyfélszolgálatánál megszaporodtak a hibabejelentések vasárnap este, a csatorna szerint azonban a probléma az előfizetők kis részét érintette csak.

„Több millió HBO Max-előfizető nézi éppen a Sárkányok házát. A Fire TV eszközein keresztül csatlakozó felhasználók egy része fennakadásokat tapasztalhatott” – írták a Twitteren, majd közleményben. A legtöbb felhasználónak azt javasolták, indítsák újra az HBO Max applikációt.

Kritikusunk is megnézte a Sárkányok háza első néhány epizódját, és lelkesen azt írta róla, „jelen állás szerint nemcsak megugrotta a nagy előd Trónok harca színvonalát, de meg is haladta azt”.

Kapcsolódó
A Sárkányok háza már most jobb, mint a Trónok harca fénykorában
Megnéztük a Sárkányok háza első részeit, és jelen állás szerint nemcsak megugrotta a nagy előd Trónok harca színvonalát, de meg is haladta azt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik