Kultúra

Ryan Goslinggal és Margot Robbie-val jön az Ocean’s Eleven előzményfilmje

DAVID GANNON / AFP
DAVID GANNON / AFP

Újabb folytatás készül az Ocean’s Elevenhez, pontosabban ezúttal előzményfilm, amely a hatvanas években játszódik majd. A főszerepeket Margot Robbie és Ryan Gosling játsszák – írja az IGN a Puck News riportja alapján. A riport David Zaslav, a Warner Bros. Discovery vezetőjének új terveiről szól.

Az Ocean’s Eleven-előzményfilm ötlete nem újdonság, májusban már lehetett hallani róla, hogy Margot Robbie lesz a főszereplője és Jay Roach (Botrány) rendezheti. Gosling szerződtetéséről viszont most van szó először, az IGN híre szerint pedig a sztár feltűnésével az előzményfilm többe kerülhet majd, mint bármelyik korábbi Ocean’s Eleven-epizód, vagy akár az Ocean’s 8 című, Sandra Bullock-os előzményfilm.

A 2001-es, nagy sikerű Ocean’s Eleven – Tripla vagy semmi amúgy a hatvanas évekbeli A dicső tizenegy remake-je volt, vagyis a most készülő film az eredeti idejébe repít majd vissza. Talán ezúttal Ryan Gosling jó lóra tesz – nemrég írtunk róla, hogy netflixes visszatérését, A szürke embert jó okkal láthatjuk majd viszont „az év legrosszabb filmjei” listákon, és a bemutatás előtt álló, ugyancsak Margot Robbie-val közösen forgatott Barbie-filmtől sem várunk túl sok jót.

Kapcsolódó
Ha nem vigyáz, Ryan Gosling eltemetheti a karrierjét
Négy év szünet után tért vissza Ryan Gosling, hogy A szürke emberben bucira verjen egy hadseregnyi rosszfiút. A Netflix új szuperprodukcióját egyesek máris az év legrosszabb filmjeként emlegetik. Merre tart kedvenc filmsztárunk karrierje?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik