Kultúra

Mindkét főszerepet Robert De Niro játszhatja egy most készülő gengszterfilmben

Roy Rochlin/Getty Images for Tribeca Festival
Roy Rochlin/Getty Images for Tribeca Festival
A Wise Guys két legendás maffiafőnök, illetve családjuk harcát mutatja majd be.

Robert De Niro rövidesen visszatér a gyökereihez, hiszen a Keresztapa, az Aljas utcák, a Casino, illetve a Nagymenők után újra maffiafilmben játszik majd – nem is akárhogyan, hiszen a most készülő Wise Guys-ban várhatóan mindkét főszereplőt ő alakítja majd.

A Warner Brosnál készülő filmet az Esőembert is jegyző rendezőikon, Barry Levinson készíti majd. A korábban számos alkalommal együtt dolgozó filmesek a XX. század egyik legnagyobb amerikai maffiaharcát viszik majd a vászonra, hiszen a várhatóan 2024-ben bemutatkozó filmben Vito Genovese és Frank Costello családjának életét, illetve kettejük harcát követhetjük végig, egészen addig a pillanatig, míg

1957-ben Genovese megpróbálta megölni az ellenfelét, aki a merényletkísérletben súlyos sérüléseket szenvedett, majd visszavonult a szervezett bűnözés világától.

A film forgatókönyvét a Nagymenők társírója, a film alapjául szolgáló könyvet is jegyző Nicolas Pileggi jegyzi majd, producere pedig a Rocky-n, illetve a Nagymenőkön dolgozó Irwin Winkler lesz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik