Kultúra

Rémtörténeteket hoz a Netflixre Guillermo Del Toro

Netflix
Netflix
A nyolc epizód október végétől lesz látható.

A faun labirintusát és A víz érintését is jegyző kétszeres Oscar-díjas rendező, Guillermo del Toro az idei Halloweenre időzítve készítette el a Rémségek tára című minisorozatot, aminek nyolc epizódja közül kettőt nem csak társproducerként és készítőként, de forgatókönyvíróként is jegyez majd.

A Netflixen október 25-től négy napon át két-két új epizóddal jelentkező sorozatban a rendező természetfeletti mesékből, a világűrből, legendákból, vagy egyszerűen csak az elménkből származó sztorikat helyez majd egymás mellé, ebben pedig olyan nagy nevek segítik majd, mint Ana Lily Amirpour (Csadoros vérszívó), Jennifer Kent (A Babadook), Panos Cosmatos (Mandy), Catherine Hardwicke (Alkonyat), vagy épp Vincenzo Natali (Hibrid).

Az egyes epizódokban feltűnő színészekről, illetve a projektről a Yahoo! Entertainment írt bővebben – eszerint a különböző részekben többek közt a karrierjét a Harry Potter-univerzumban indító Rupert Grint, az Oscar-díjas F. Murray Abraham, illetve a The Walking Deadből ismerős Andrew Lincoln is feltűnik majd.

Az alig kétperces előzetes szerint a részek sem a látvánnyal, sem az ijesztő elemekkel nem spórolnak majd:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik