Kultúra

Az új Predator-film lett a Hulu történetének legnézettebb premierje

20th Century Studios - Davis Ent / Collection ChristopheL / AFP
20th Century Studios - Davis Ent / Collection ChristopheL / AFP

A Préda (Prey) címen érkezett Predator-előzményfilm beváltotta a hozzá a fűzött reményeket, sőt: a film, amit épp azért küldtek streamingre, mert a franchise korábban már bukott nagyobbacskát mozifilmmel, most rekordot döntött, mivel a Hulu történetének eddigi legsikeresebb premierje lett. A hírrel a 20th Century Studios dicsekedett el közleményében, hozzátéve, hogy a film nemcsak a Hulun lett minden idők legerősebben nyitó címe, de azokban a régiókban is, ahol a Hulu tartalmai más platformokon – a Star+-on és a Disney+-on – érhetők el.

Az IGN kiemeli: az persze, hogy ez pontosan mit jelent, rejtély, ugyanis a legtöbb streaming-szolgáltató semmilyen konkrét adatot nem oszt meg, így nem tudni, hogy a Prey esetében elindításról, végignézésről vagy miről szól a bejelentett rekord. A Netflix a megtekintett órák számát szokta kommunikálni, de azt is csak korlátozott időtávra értelmezve.

A Préda hivatalosan is a Predator-franchise része, ennek ellenére moziba nem küldik, hanem egyenesen streamingre került, amit meglehet, hogy bánnak a fejesek, miután a film kritikai és közönségsiker is. A legtöbben Amber Midthunder alakítását emelik ki a főszerepben, melyben komancs indián harcosnőként próbálja bizonyítani rátermettségét, miközben a törzset eddig ismeretlen veszély fenyegeti.

A filmről írt kritikánkat alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
Csak medvére akart vadászni, hát nem szembejött egy Predator?
Ezúttal nem a moziban, hanem streamingplatformon debütált egy új Predator-film, amely a nyár legkellemesebb vadászatát ígéri a nézőnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik