Kultúra

Kómába esett Denise Dowse, a Beverly Hills 90210 színésznője

Christopher Willard / Getty Images
Christopher Willard / Getty Images

Kómába esett, kórházban kezelik Denise Dowse színésznőt, akit legtöbben a Bizonytalan, a Beverly Hills 90210 és A Grace klinika szereplőjeként ismerhetnek. A hírről a színésznő testvére, Tracy Dowse számolt be a Facebookon, a hírt a Deadline szúrta ki.

Jelenleg kómában van, amit egy fertőző agyhártyagyulladás okozott nála. Az orvosai sem tudják, mikor ébredhet fel, mivel nem mesterséges kómáról van szó

– írta posztjában, melyben imákat és támogatást kért.

Dowse az amerikai tévésorozatgyártás számos klasszikusában megfordult, a Beverly Hills 90210-ben igazgatóhelyettes volt, visszatérő szerepe volt az Őrangyalban, a Rocket Powerben, epizódszerepeit – olyan címekben, mint a Vészhelyzet, a Kés/alatt, a Bűbájos boszorkák vagy a Szívek szállodája – fel sem lehet sorolni, közelmúltbeli szerepei közül a Bizonytalan című sorozat Dr. Rhonda Pine-ja emlékezetes. Dowse nemrég kezdett rendezősködni, betegsége előtt épp debütáló filmjére készült, mely az amerikai emberi jogi mozgalmakban aktív, Martin Luther Kinggel jó barátságot ápoló Mahalia Jacksonról szóló életrajzi film lesz Remember Me: The Mahalia Jackson Story címmel. A film már leforgott, jelenleg az utómunka zajlik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik