Kultúra

A gettómilliomosos Dev Patel állított le egy késelésben végződő veszekedést

Sailor Bear - BRON Studios - A24 / Collection ChristopheL via AFP
Sailor Bear - BRON Studios - A24 / Collection ChristopheL via AFP

Dev Patel akadályozta meg, hogy még jobban eldurvuljon egy veszekedés, amelyben egy nő mellkason szúrt egy férfit. A színész, akit nálunk legtöbben alighanem a Gettómilliomos főszereplőjeként ismernek, Ausztrália déli részén, Adelaide-ben futott bele egy erőszakossá vált veszekedésbe egy kisboltban, és azonnal beavatkozott, hogy lehűtse az indulatokat. Erről vele tartó barátai nyilatkoztak a Varietynek, akik sikeresen leállították a balhét, és a helyszínen maradtak, amíg a rendőrség és a mentők megérkeztek.

A helyi rendőrség megerősítette, hogy egy nőt tartóztattak le, miután az adelaide-i városközpont egy boltjában mellkason szúrt egy férfit. A páros már egy ideje hangosan veszekedett az utcán, ezt folytatták később a boltban, ahol Patel és társasága szétválasztotta őket. Mint kiderült, a veszekedő felek egy párt alkottak, a harminckét éves férfit mellkasi sebbel látták el, és kórházba vitték, sérülései nem életveszélyesek. Harmincnégy éves támadója ellen vádat emeltek súlyos testi sértésért.

Patel társasága nyilatkozatot is kiadott az eset kapcsán, melyben úgy fogalmaztak:

Nincsenek hősök ebben a helyzetben, és sajnos ez az eset arra a nagyobb, rendszerszintű problémára hívja fel a figyelmet, hogy a társadalom marginalizált csoportjait nem kezelik azzal a méltósággal és tisztelettel, amit megérdemelnének. Abban reménykedünk, hogy a médiafigyelem, amit ez az ügy kap (pusztán mert Dev, mint híres ember, érintett volt benne) elősegítheti, hogy a törvényalkotók hosszú távú megoldásokat keressenek nemcsak az ügyben érintett személyek, de az egész közösség számára.

Dev Patel barátnője, Tilda Cobham-Hervey miatt volt Adelaide-ben, aki a városban él.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik