Kultúra

A Stranger Things alkotói tagadják, hogy utólag hozzányúltak volna régi részekhez

Netflix
Netflix

A Stranger Things írói tagadták, hogy a korábbi évadok jeleneteit utólag kivágták vagy megszerkesztették volna. Kedden a sorozat írói szobájának hivatalos Twitter fiókja a következő üzenetet tette közzé:

Semmilyen jelenetet nem vágtunk ki vagy szerkesztettünk újra az előző évadokból. És soha nem is fogunk.

Egyes nézők azt állították, hogy az első évad egyik jelenetét, amelyben Jonathan Byers (Charlie Heaton) titokban lefényképezte Nancy Wheelert (Natalia Dyer), később úgy vágták meg, hogy kevésbé tűnjön „perverznek”, amikor a nő levetkőzik.

Egy rajongó feltette a kérdést: „Akkor ez vonatkozik az első évadban a Nancyt kémlelő Jonathan jelenetére is, ahogy sokan hiszik?” De a fiók erre is igennel válaszolt.

Mindennek az előzménye, hogy a sorozat alkotói, Matt és Ross Duffer elmondták, hogy visszatértek a régi epizódokhoz, és megváltoztattak bizonyos jeleneteket. A Varietynek adott interjúban, anélkül, hogy konkrétumokat mondott volna, Matt azt mondta:

Olyan George Lucas-féle dolgokat is csináltunk, amelyekről az emberek nem tudnak.

Ugyanebben az interjúban Matt Duffer azt sugallta, hogy visszamennek és megváltoztatnak egy epizódot a második évadból, ahol Will Byers (Noah Schnapp) születésnapját márciusban jegyzik, miután a negyedik évadban tévesen májusban említették, írja az NME.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik