Kultúra

Borral és levéllel köszöntötte fel Orbán Viktor az Első Emelet énekesét

Wikimedia Commons
Wikimedia Commons
Kiki Facebook-posztban számolt be minderről.

Hatvanöt éves lett Patkó Béla „Kiki”, a nyugdíjkorhatár elérését jelentő ünnepnapon pedig barátai mellett Orbán Viktor miniszterelnök is meglepte – vette észre a HVG.

Az énekes a Facebook-on így számolt be minderről:

A Ti köszöntéseteken kívül más megtiszteltetés is ért a mai napon. Orbán Viktor Miniszterelnök úr levélben köszöntött fel egy üveg bor kíséretében, amit Mindenki egészségére iszom majd. Köszönöm Neki és Nektek is, hogy gondoltatok rám!

A levél szövege magáért beszél:

Kedves Kiki!

Az idők változnak ugyan, de a stílus örök. Jól emlékszem, hogy annak idején mennyire magával ragadó volt az a fiatalos, pörgős zenei világ, amivel az Első emelet berobbant a köztudatba. Akkortájt talán nem is lehetett házibulit rendezni úgy, hogy ne szólaljon meg az Állj, vagy lövök, vagy a Csakazértis szerelem. Azóta persze a kivarrt farmerdzsekik és a répanadrágok valószínűleg mind a szekrény mélyére kerültek, a magnószalagok pedig már nem gubancolódna kössze a sok-sok lejátszástól, de az Emelet dalaira a mostani fiatalok is épp olyan lelkesen táncolnak, mint a nyolcvanas évek nosztalgiáját újraélő szüleik.

 

Engedje meg, hogy a szüeltésnapja alkalmából gratuláló családtagok, barátok és pályatársak sorába állva én is tisztelettel köszöntsem, valamint jó egészséget és még sok, zajos koncertsikerben, jégkorongozásban és biciklizésben bővelkedő évet kívánjak Önnek.

 

Isten éltesse sokáig!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik