Kultúra

Darázscsípés miatt egy hete kómában van Ribarics Tamás rockgitáros

Egy hete kómában van Ribarics Tamás, a Tales of Evening metál- és rockbanda gitárosa, akit múlt héten megcsípett egy darázs – szúrta ki a Blikk.

Az esetről a zenész Facebook-oldalán keresztül adott hírt egy ismerőse, aki Ribarics nevében írta le, mi mindenen ment keresztül a zenész, amióta múlt héten megcsípte egy darázs, azt követően pedig kórházba került:

Egyelőre stagnálok. Néha lázzal küzdök, szervezetem reagál. Érzem, ha jön valaki… zenét hallgatok egész nap. Kedvesem fogja a kezem, amikor tudja. Illatokkal, érintésekkel, szavakkal, Sándor hegyi nedű cseppjeivel próbál ébreszteni. Családom, barátaim, zenésztársaim szólnak hozzám, érzem. Egyelőre sajnos mozdulatlan vagyok, de ki akarok jutni a sötétből… utálom, nem látok… keresem a fényt, megyek, lépteim még bizonytalanok, de nem adom fel. Érintésre reagálok, megremegek. Könnyem csordul… tudom, a tiétek is, de… kapaszkodom erősen. Tudom, hogy velem vagytok… Én nem adom fel, ti se tegyétek! Tudjátok, nem vagyok a szavak embere… most sem… Tudom, hiszem, hogy újra kezembe fogom a hét húrost, és veletek, nektek játszom. Később jelentkezem, akkor már én írok… dallamokat… Nektek!!!!!!

A gitáros a kilencvenes évek óta zenél, 2011 óta játszik jelenlegi zenekarában. Emellett szólóprojektbe is kezdett Tamás Riba művésznéven, 2021-ben adta ki a The River című számát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik