Kultúra

Azt kérték a Netflix sikersorozat főszereplőjétől, hogy kevésbé ijesztően maszturbáljon

JOHN P. FLEENOR/NETFLIX
JOHN P. FLEENOR/NETFLIX

A Te című sorozat főszereplője, Penn Badgley a Stitcher “Podcrushed” podcastjának legújabb epizódjában a forgatási intimitás-koordinátorok felemelkedéséről szóló beszélgetés során elárulta, hogy minden alkalommal, amikor maszturbációs jelenetet forgatott a Lifetime-ból lett Netflix-sorozatban, amelyben egy megszállott, perverz stalkert alakít, meglepő rendezői utasítást kapott.

„Minden alkalommal, amikor maszturbációs jelenetet játszottam – ami eddig minden évadban volt legalább egyszer –, kaptam egy megjegyzést, hogy tegyem kevésbé ijesztővé” – mondta Badgley.

Erre én: »Mi van? Ez az ember embereket gyilkol, és közben az utcán maszturbál. Azt mondjátok, hogy én teszem ezt ijesztővé? Hogy lehet, hogy én vagyok az, aki ijesztővé teszi?«.

Badgley elmondta, hogy az azonnali reakciója a megjegyzésre az volt, hogy megkérdezte, „miért?”, és erősen úgy érzi,  hogy a karaktere „kurvára ijesztő”. A rendezők utasítása egyébként az volt, hogy ezeknél a jeleneteknél a színész csukja be a szemét.

„Furcsa – az ember nem gondolja, hogy ez olyan nagy dolog lesz. Elolvasod. Valójában elég vicces vagy ijesztő, de a történetet szolgálja, és kész” – tette hozzá Badgley a maszturbációs jelenetekről.

És akkor felfedezel egy stábnyi ember előtt, egy kamerát irányítva az arcodra, tudva, hogy nagy valószínűséggel emberek milliói fogják látni, hogy maszturbálsz. És azt kell mondanom, hogy néha ezek a jelenetek nehezebbek, mint az intim jelenetek egy másik emberrel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik