Kultúra

Szuperhőssé változik új filmjében Sylvester Stallone

Amazon / Collider
Amazon / Collider
Augusztusban érkezik A szamaritánus, amiről most apró információmorzsák derültek ki.

A Rocky– és a Rambo-sorozattal ikonná vált, néhány nappal ezelőtt hetvenhatodik születésnapját ünneplő Sylvester Stallone jól láthatóan nem érzi úgy, hogy vissza kellene vennie a tempóból – kitűnően bizonyítja ezt az Amazon Prime-ra augusztusban érkező új akcióthriller, a Samaritan (A szamaritánus), aminek a főszerepét játssza majd.

A történetről most egy sajtóközlemény árult el néhány részletet, illetve tett közzé néhány képkockát, amit a Collider foglalt cikkbe.

Eszerint a sztorit egy tizenhárom éves fiú, a Rév Marcellnek idén talán Emmy-t hozó Eufóriában is feltűnt Javon “Wanna” Walton által játszott Sam Cleary nézőpontjából követhetjük majd végig, akinek egy idő után gyanússá válik, hogy furcsa, bezárkózó szomszédja, Mr. Smith (Stallone) egyáltalán nem az, akinek látszik.

Rövidesen nyilvánvalóan kiderül, hogy a srác beletrafált a közepébe, hiszen

Kovács úr az egy raktárépületben történt események miatt húsz éve halottnak hitt Szamaritánus, aki újra aktivizálja magát,

hiszen Granite Cityben a bűnözés rég nem látott méreteket öltött.

A most közzétett plakáton Stallone fejére húzott kapucnis pulóverben sétál át egy esőáztatta közön, az előtte lévő méretes tócsában pedig egy szuperhős-ruhába öltözött férfi – a rég eltűnt alteregó – látszik.

Amazon / Collider

A sajtóközleményhez csatolt három fotó sem árul el ennél többet, Stallone néhány soros, kissé PR-illatú lelkendezésének azonban jutott hely:

Imádom azokat az akciófilmeket, amiknek van szívük. Azért akartam szerepelni a Szamaritánusban, mert a történetnek számos olyan rétege van, amihez az emberek kapcsolódni tudnak. Ez egy morális történet, amit nézni is izgalmas, így nagyon örülünk, hogy a Prime Videón világszerte elérhető lesz, a rajongóim, illetve a közönség pedig bárhol megnézheti majd.

Galéria
Amazon / Collider

A filmet Julius Avery rendezi, gyártását pedig Stallone saját cége, a 2018-ban alapított, korábban mindössze a Rambo: Lost Blood-on dolgozó Balboa Productions végzi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik