Kultúra

Megvan, ki rendezi a következő Amerika Kapitány-filmet

Disney+
Disney+

A 2018-as Cloverfield Paradox és a 2019-es Luce című film rendezője, Julius Onah rendezheti az Amerika Kapitány 4. részét. A Hollywood Reporter értesülései szerint a nigériai születésű rendezőre nem is a Cloverfield-sorozatban forgatott inváziós sci-fije, hanem a Tim Roth főszereplésével készített, szép független filmes sikereket aratott családi melodrámája miatt figyeltek fel a Marvelnél.

Az Amerika Kapitány 4 a Sólyom és a Tél Katonája című Marvel-sorozat folytatása lesz, amelyben már nem Steve Rogers, hanem Sam Wilson ragadja magához Amerika Kapitány pajzsát. A forgatókönyvet a sorozat ötletgazdája és egy másik írója jegyzi, egyelőre nem tűzték ki a forgatás dátumát.

Kapcsolódó
Isten által megszállt skizo, robot szerelme elvesztésébe beleőrülő boszi és muszlim szuperhős – Marvel-sorozatok a Disney pluszon
Hazánkba is megérkezett a Disney+, vele pedig számos Marvel-sorozat is. De mit tud az első muszlim szuperhős, Ms. Marvel, és mit a tudathasadásos Holdlovag? Ajánlónk azoknak, akik Marvel-maratont tartanának.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik