Kultúra

Tovább nyírhatják egymást a milliárdos családtagok az HBO Max sikersorozatában

HBO Max
HBO Max

Készül az Utódlás sorozat negyedik évada, jelentette be az HBO Max, hozzátéve, hogy visszatér a sorozat valamennyi főbb karaktere, így a Logan Royt játszó Brian Cox, a gyerekeit alakító Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin és Alan Ruck, továbbá Matthew Macfadyen és Nicholas Braun is.

Sőt, ismertették a tíz epizódból álló negyedik évad szinopszisát is, mely azonban kísértetiesen emlékeztet a korábbiakra, hisz éppen ebben rejlik az Utódlás ereje:

Egyre közelebb kerül a Waystar Royco médiakonglomerátum eladása Lukas Matsson részére. A sorsfordító ügylet kilátásba helyezése egzisztenciális szorongást és családi megosztottságot okoz a Royok között, akik előre látják, hogyan fog kinézni az életük, ha az üzlet létrejön. Hatalmi harc alakul ki, miközben a család mérlegeli a jövőt, amelyben kulturális és politikai jelentőségük drámaian csökken.

Ahogy azt a tavalyi kritikánkban is írtuk, az HBO szatirikus családi drámasorozata a harmadik évadra a legtöbbet emlegetett prémium tévésorozat lett, és a jelek szerint végre a közönség is ráharapott, így már az Utódlást emlegetik egyre többen a Trónok harca igazi örököseként.

Kapcsolódó
Idén szerettük meg igazán a világ leggazdagabb szemétládáit
Az HBO sorozatát az idén érte utol a megérdemelt közönségsiker. Immár az Utódlást emlegetik egyre többen a Trónok harca igazi örököseként. Mindezt sárkányok, szex és vér nélkül.

A negyedik évad premierdátuma jelenleg még nem ismert a Deadline cikke szerint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik